ISO 17025 geaccrediteerd

BeterVee ISO 17025 geaccrediteerd voor BVD test op oorbiopten. BeterVee’s DNalysis Maastricht B.V. is in overeenstemming met ISO/IEC-17025 norm geaccrediteerd voor BVD RT-PCR testen op oorbiopten van runderen. Hiermee voldoet DNalysis als eerste laboratorium in Nederland aan de strikte kwaliteitsnorm voor deze testen. 

ISO 17025 is een bijzondere vorm van ISO 9001 waarin het kwaliteitsmanagementsysteem speciaal voor laboratoria is vastgelegd. Onze klanten profiteren van de zekerheid van een hoge kwaliteitsstandaard en een goed functionerend managementsysteem, dat bovendien regelmatig wordt getoetst.

Op de site van de Raad voor Accreditatie, een onafhankelijk instituut voor objectieve kwaliteitsbeoordeling, is deze accreditatie te raadplegen onder nr. L512.

Zowel nationaal als internationaal hebben afnemers behoefte aan zekerheid over de kwaliteit van geleverde goederen en diensten. Immers, de verscheidenheid is tegenwoordig groot. Daarom kan een leverancier zijn product of dienst objectief laten beoordelen of testen door een laboratorium, certificatie- of inspectie-instelling. Dit is mogelijk op ieder denkbaar werkgebied, zoals bouw, energie, voeding, milieu, drinkwater, gezondheid, transport en zo verder.